Megep Alanlari-Modülleri

Arazi Temizleme ve Tesviye Alet Makineleri Megep Modülleri (Güncel)

Arazi Temizleme ve Tesviye Alet Makineleri Megep Modülleri

ARAZİ TEMİZLEME VE TESVİYE ALET MAKİNELERİ
Traktörle kullanılan; arazi temizleme ve toprak tesviye alet ve makinelerinin bakımı, ayarları ve kullanılması ile ilgili bilgilerin verildiği derstir.
Arazi temizleme ve tesviye alet ve makineleri dersinde öğrenciye; traktörle kullanılan arazi temizleme ve toprak tesviye alet ve makinelerinin bakımının, ayarlarının yapılması ve kullanılması ile ilgili yeterlikleri kazandırmak amaçlanmaktadır.


Dersin Modülleri Süre Kazandırılan Yeterlikler
Arazi Temizleme ve Toprak Tesviye Alet ve Makinelerinin Bakımı 40/32 Arazi temizleme ve toprak tesviye alet ve makinelerinin bakımını yapmak
Arazi Temizleme ve Toprak Tesviye Alet ve Makinelerinin Ayarları ve Kullanımı 40/32 Arazi temizleme ve toprak tesviye alet ve makinelerinin ayarlarını yapmak ve kullanmak

İndirmek istediğiniz modulun üzerinde farenin sağ tuşuna basarak " Hedefi Farklı Kaydet " seçeneğine tıklayarak modulü, bilgisayarınızda istediğiniz yere kaydedebilirsiniz.

FOET Kodu Modül Adı Modül Durum
525 Arazi Temizleme Ve Toprak Tesviye Alet Ve Makinelerinin Ayarları Ve Kullanımı Hazır / İndir
525 Arazi Temizleme Ve Toprak Tesviye Alet Ve Makinelerinin Bakımı Hazır / İndir

Arazi Temizleme ve Tesviye Alet Makineleri Megep Modülleri

Dost Siteler: Bursa Rehberi Ulus Otomasyon Megepmodulleri Megep Modülleri

Sitemizin resmi MEGEP sitesi ile herhangi bir bağı yoktur.
Sitemiz üzerinde bulunan MEGEP dokumanları resmi siteden alınmıştır.
Dokümanların güncelliğinden sitemiz sorumlu değildir. Kullanıcıların paylaştığı dosya ve mesajların sorumlulukları kendilerine aittir. Herhangi bir lisans hakkınız olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz. ilgili dokuman veya yazı en kısa sürede kaldırılacaktır.