Haberler

Genel Müdürümüz Kastamonu MTALOkul Müdürü ve Ekibini Kabul Etti

Kastamonu Mesleki ve Teknik  Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri Alanı öğrencilerinden İbrahim YAY ve Harun İSTENCİ hazırlamış oldukları “Ortopedik Engelliler için Kaşık” projesi EBA tarafından düzenlenen Fatih Projesi, ETZ Geleceğin Eğitimine Katkı Yarışmasında öğrenci dalında yapılan oylama sonucunda Türkiye 2.si seçildiler.

Genel Müdürümüz Sayın Osman Nuri GÜLAY, öğrencilerimiz İbrahim YAY ve Harun İSTENCİ ile birlikte Okul Müdürü Orhan ÖZİN ve Müdür Yardımcısı Yücel AYDINLI´yı makamında kabul etti.

GÜLAY  kabulünde; Öğrencilerimiz İbrahim YAY ve Harun İSTENCİ“Ortopedik Engelliler için Kaşık”  proje çalışmasından dolayı tebrik ederek, kitap hediye etmiştir.

GÜLAY,  konuşmasında öğrencilerimizi bu çalışmalarından dolayı örnek teşkil ettiğini belirterek, engelli vatandaşlarımıza karşı duyarlılıkları yüksek çalışmalarını takdirle izlediğini ve her zaman desteklenmeye devam edeceğini ifade etmiştir.

Dost Siteler: Bursa Rehberi Ulus Otomasyon Megepmodulleri Megep Modülleri

Sitemizin resmi MEGEP sitesi ile herhangi bir bağı yoktur.
Sitemiz üzerinde bulunan MEGEP dokumanları resmi siteden alınmıştır.
Dokümanların güncelliğinden sitemiz sorumlu değildir. Kullanıcıların paylaştığı dosya ve mesajların sorumlulukları kendilerine aittir. Herhangi bir lisans hakkınız olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz. ilgili dokuman veya yazı en kısa sürede kaldırılacaktır.